Video

Greenland, supplier prossional pikeun workwear modern kualitas luhur, pésta luang outdoor & rainwear

Di dieu asalna video tina GREENLAND.Kanggo langkung seueur pidéo ngeunaan baju kerja modern urang, baju luang luar & baju hujan desain énggal, ngabagi tren fashion, pangaweruh profésional sareng kahirupan sapopoe lucu, mangga klik YouTube.Ningkatkeun diri urang, ngajantenkeun anjeun langkung saé!Kenal kami sareng nikmati sareng kami!

Ka sadaya Palanggan sareng Rerencangan kami, kami hoyong ngahaturkeun wilujeng Natal sareng Taun Anyar ka sadayana
hatur nuhun pikeun sadaya dukungan anjeun, parantos sababaraha taun anu susah pikeun urang sadayana.
Ieu kanggo 2022 anu bagja sareng makmur!
2022, sareng anjeun, sareng kami, Natal anu langkung saé!
Ningali maju ka tingkat deeper gawé babarengan!
Salaku produsén profésional sareng eksportir luar sareng damel
garments, urang ngekspor sabudeureun 1200000 pcs garments unggal taun ka sakuliah
dunya nu utamana Éropa jeung Amérika.
produk utama urang kaasup workwear jakcet, pésta outdoor, maké hujan, hujan,
ponco, jas hujan, jsb.
Pabrik kami parantos lulus BSCI, Wrap, MERLIN, COSTCO sareng pabrik anu sanés
audits,produk certificated ku Oeko-tex 100, Jangkauan jeung saterusna.
 

Kirim pesen anjeun ka kami: