Warta

  • Mid-April has arrived, what is the current situation for the clothing industry?

    Pertengahan April parantos sumping, kumaha kaayaan industri pakean ayeuna?

    Dina kedip-kedip panon, April geus anjog, sarta haseup mesiu antara situasi perang antara Rusia jeung Ukraina teu acan dissipated, sarta dampak COVID-19 ayeuna geus tuang lapisan kabut kana kaayaan pasar ayeuna.Dina kaayaan COVID-19, ...
    Maca deui
  • Chinese team wins Global change Award for the first time!

    Tim Cina meunang Global Change Award pikeun kahiji kalina!

    Anyar-anyar ieu, Global Change Award, tantangan inovasi panggedéna di dunya pikeun ngamajukeun transformasi industri busana ka arah sirkular, parantos ngumumkeun proyék-proyék anu unggul.Diantarana, "Re:lastane" campuran lawon ilmiah sareng ...
    Maca deui
  • The 131th Canton Fair-GREENLAND: New Face, New Style, New Options.

    The 131th Canton Fair-GREENLAND: Beungeut Anyar, Gaya Anyar, Pilihan Anyar.

    Pameran Canton ka-131 bakal resmi dimimitian dina 15 April sareng dugi ka 24 April salami 10 dinten.Diperkirakeun bakal aya langkung ti 5000 perusahaan anu dipamerkeun, kalebet seueur kategori sapertos éléktronika, mesin sareng énergi.Pikeun GREENLAND, urang tetep milih kuring ...
    Maca deui
  • The right safety gloves are important

    Sarung tangan kaamanan anu leres penting

    The hard-working dina karya nempatkeun leungeun maranéhna dina resiko leuwih ti loba batur.Ku kituna résiko tatu leungeun jauh leuwih luhur diantara professional dagang ti occupations séjén.Ku milih sarung tangan anu pas, tatu tiasa dihindari.Sarung tangan kaamanan efisien anu nawiskeun ...
    Maca deui
  • What is the impact of the situation in Russia and Ukraine on Chinese foreign trade?

    Naon dampak kaayaan di Rusia jeung Ukraina on dagang asing Cina?

    Nalika perang peupeus kaluar antara Rusia jeung Ukraina, jeung kaayaan dunya ngagalura, hasilna sambel-on pangaruh gancang sumebar ka sagala rupa industri.Jennifer McKeown, kapala jasa ékonomi global di Capital Economics, hiji panalungtikan ékonomi mandiri ...
    Maca deui
  • GREENLAND Sustainability-New definition, new requirements

    GREENLAND Sustainability-Definisi Anyar, syarat anyar

    Salaku produsén profésional sareng eksportir baju kerja modéren, GREENLAND ngagaduhan tanggung jawab anu ageung pikeun ngajagaan masarakat sareng lingkungan kalayan produk urang sareng sapanjang ranté suplai urang.Pikeun lila, urang geus komitmen kana im ...
    Maca deui
  • See what amazing experience 3D DESIGN TECHNOLOGY brings!

    Tingali pangalaman anu luar biasa 3D DESIGN TECHNOLOGY!

    Nalika kami komitmen pikeun nyiptakeun conto pésta énggal pikeun pasangan urang, naha, salaku produsén & supplier, urang biasana nyobian nerapkeun garmen digital 3D sareng aplikasina.Nalika ngobrol ngeunaan naha milih GREENLAN ...
    Maca deui
  • New requirements have been put forward for QC and production system!

    syarat anyar geus nempatkeun maju pikeun QC jeung sistem produksi!

    Dina rapat GREENLAND pikeun tujuan taun 2022, nalika ngarujuk kana tujuan kerja utama taun ieu, Li Yonghao neraskeun: "Waktos anu langkung tepat, tindakan di tempat, tempatkeun kualitas heula."Salaku manajer produksi sareng kontrol kualitas GREENLAND, salami sapuluh taun katukang, anjeunna parantos nyaksian pilihan kontinyu ...
    Maca deui
  • 2022 Winter Olympic Games is going to an end!

    Olimpiade Usum Usum 2022 badé réngsé!

    Ngan poé serval ditinggalkeun pikeun Olimpiade Usum tiis 2022.Unggal waktos cheered pikeun acara Olimpiade éndah dina poé kaliwat, kami ogé amazed tur impressed ku pesona olahraga deui jeung deui.Popularitas Olimpiade Usum tiis geus ngarah ka ngembangkeun gancang ski, ...
    Maca deui
  • We are now ISO certified!

    Kami ayeuna sertifikasi ISO!

    GREENLAND reueus ngumumkeun yén kami parantos ngahontal sertipikasi ISO dina sistem Manajemén Kualitas, Lingkungan sareng Kaséhatan sareng Kasalametan.Kalayan usaha pikeun ngalakukeun sadayana langkung saé, aya kasadaran anu ningkat yén kabutuhan sertifikasi ISO pikeun mastikeun sareng ngagambarkeun ...
    Maca deui
  • GREENLAND Holiday Notice

    Greenland Libur Bewara

    Ka sadaya mitra sareng réréncangan urang: Hayu urang mimitian ku hatur nuhun anu ageung ka sadayana pikeun dukungan sareng kapercayaan dina taun katukang!Kabagjaan nyata pikeun nyéépkeun sapanjang taun sareng anjeun sadayana pikeun ngalaksanakeun gawé babarengan anu terus-terusan sareng ngobrol ngeunaan kasempetan pikeun pangwangunan.Festival Spring ngagambar ...
    Maca deui
  • When World Wetlands Day is coming, what can we do?

    Nalika Poé Wetlands Dunya datang, naon anu urang tiasa laksanakeun?

    2 Pébruari nyaéta Poé Wetlands Sedunia anu ka-26, sareng téma taun ieu nyaéta "Aksi Wetlands pikeun Manusa sareng Alam", nekenkeun pentingna lahan baseuh pikeun manusa sareng alam.Kalayan datangna Poé Wetlands Sedunia, urang moal tiasa mikir yén ngajaga lahan baseuh jauh pisan ti urang.?Jeung...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami: