Greenland mangrupakeun produsén profésional sarta éksportir ngadeg di 2004. produk utama kami téh garments outdoor sarta berpungsi. Simkuring gaduh tim desain, tim téknis, tim sampel, tim QC. Ieu mantuan kami pikeun nyadiakeun neraskeun design anyar, waktos sampling gancang, kualitas ajeg sarta layanan profésional. Kalawan pabrik diliwatan BSCI, mungkus jeung produk certificated ku Oeko-Tex 100, ngahontal, EN20417, jsb, urang cooperate kalawan loba merek kasohor di Éropa jeung Amérika.


"Ngaronjatkeun Sunan Gunung Djati, sangkan anjeun hadé" nyaeta rasa Greenland ngeunaan patut. Kami yakin pikeun mantuan Anjeun ku solusi hadé mun meuli outdoor sarta pésta digawé di Cina.