Video

Grenlandë, furnizues profesional për veshje moderne të punës me cilësi të lartë, veshje për kohën e lirë në natyrë dhe veshje shiu

Këtu vjen video e GREENLANDËS.Për më shumë video rreth veshjeve tona moderne të punës, veshjeve të kohës së lirë në natyrë dhe dizajnit të ri të veshjeve të shiut, ndarjes së trendeve të modës, njohurive profesionale dhe jetës së përditshme qesharake, ju lutemi klikoni YouTube.Të përmirësojmë veten, t'ju bëjmë më të mirë!Na njihni dhe kënaquni me ne!

Për të gjithë klientët dhe miqtë tanë, ne dëshirojmë t'ju urojmë të gjithëve Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri
faleminderit për gjithë mbështetjen tuaj, kanë qenë disa vite të vështira për të gjithë ne.
Ja për një 2022 të lumtur dhe të begatë!
2022, me ju, me ne, një Krishtlindje më e mirë!
Duke pritur për një nivel më të thellë bashkëpunimi!
Si një prodhues dhe eksportues profesionist i jashtëm dhe i punës
veshje, ne eksportojmë rreth 1200000 copë veshje çdo vit në të gjithë
bota që kryesisht janë Evropa dhe Amerika.
Produktet tona kryesore përfshijnë xhaketën e veshjeve të punës, veshjet e jashtme, veshjen e shiut, shiun,
ponço, mushama etj.
Fabrikat tona kanë kaluar BSCI, WRAP, MERLIN, COSTCO dhe fabrika të tjera
auditime, produkte të certifikuara nga Oeko-tex 100, Reach etj.
 

Na dërgoni mesazhin tuaj: