VESHJE MODERNE TË PUNËS, E ARDHME E QËNDRUESHME.
RESPEKTNATYRA,KËZONIJETA.
rreth

i riveshje puneklasike moderne

Veshjet e punës nuk janë vetëm ato që vishni kur punoni, por edhe një frymë krijuese e një ekipi të madh pune.GREENLAND fokusohet në veshje pune me cilësi të lartë, funksionale, komode dhe inovative.
Lexo më shumë
 • karakteristikat01

  nuk ka ujë marka pas shiut

  I papërshkueshëm nga uji dhe i frymëmarrjes
  Rezistente ndaj ujit
  Lexo më shumë
 • karakteristikat02

  moderne
  veshje pune,
  të qëndrueshme
  e ardhmja.

  Lexo më shumë
dizajn 3D

dizajn 3D

ajo që ju shikoni është ajo që ju merrni

Zbulo me shume

qëndroni në kontakt

Regjistrohu për buletinin tonë për të marrë lajme të personalizuara për produktet, përditësime dhe ftesa speciale

hetim

Na dërgoni mesazhin tuaj: