Видео

Гренланд, професионален снабдувач за висококвалитетна модерна работна облека, облека за слободно време на отворено и облека за дожд

Еве го видеото на ГРЕНЛАНД.За повеќе видео за нашата модерна работна облека, облека за одмор на отворено и нов дизајн на облека за дожд, споделување модни трендови, професионално знаење и смешен секојдневен живот, ве молиме кликнете на YouTube.Да се ​​подобриме, да те направиме подобри!Познајте не и уживајте со нас!

На сите наши клиенти и пријатели, би сакале на сите да ви посакаме Среќен Божиќ и Среќна Нова Година
ви благодариме за сета ваша поддршка, тоа беа тешки неколку години за сите нас.
Еве за среќна и просперитетна 2022 година!
2022 година, со вас, со нас, подобар Божиќ!
Очекуваме подлабоко ниво на соработка!
Како професионален производител и извозник на надворешни и работни
облека, извезуваме околу 1200000 парчиња облека секоја година на сите страни
светот кои главно се Европа и Америка.
Нашите главни производи вклучуваат јакна за работна облека, облека на отворено, облека за дожд, дожд,
пончо, мантил итн.
Нашите фабрики поминаа BSCI, WRAP, MERLIN, COSTCO и друга фабрика
ревизии, производи сертифицирани од Oeko-tex 100, Reach и така натаму.
 

Испратете ни ја вашата порака: