Работната облека не е само облека за работа, туку и креативен дух на голем работен тим.ГРЕЕНЛАНД се фокусира на висококвалитетна, функционална, удобна и иновативна работна облека.

Облеката за слободно време на отворено не е само облека, туку и позитивен став за животот.ГРЕНЛАНД се обврзува на функционална, удобна и модерна облека за слободно време на отворено.

Нема лошо време, туку само лоша ткаенина.ГРЕЕНЛАНД има повеќе од 28 години искуство во снабдувањето со дождовна облека со многу материјали, и за возрасни и за деца.

За вашата „Едношалтерска продавница“, GREENLAND обезбедува додатоци, како што се капи, капи, чанти, престилки, ракави и ремени.Кажете ни што ви треба, ние ќе ви дадеме пакет решение.

Испратете ни ја вашата порака: