Video

Greenland, pemasok profesional kanggo sandhangan kerja modern sing berkualitas tinggi, sandhangan luang & jas hujan

Punika rawuh video saka GREENLAND.Kanggo luwih akeh video babagan busana kerja modern, klambi luang & rasukan udan desain anyar, nuduhake tren fashion, kawruh profesional lan urip saben dina sing lucu, klik YouTube.Ngapikake awake dhewe, nggawe sampeyan luwih apik!Ngerti kita lan seneng karo kita!

Kanggo kabeh Pelanggan lan Kanca-kanca, kita pengin ngaturake Sugeng Natal lan Taun Anyar
matur nuwun kanggo kabeh dhukungan, wis sawetara taun angel kanggo kita kabeh.
Iki kanggo 2022 sing seneng lan makmur!
2022, karo sampeyan, karo kita, Natal sing luwih apik!
Looking nerusake kanggo tingkat jero kerjasama!
Minangka produsen profesional lan eksportir ruangan lan kerja
rasukan, kita ngekspor watara 1200000 pcs rasukan saben taun kanggo kabeh liwat
donya kang utamané Eropah lan Amerika.
produk utama kita kalebu workwear jakcet, sandhangan njaba, rasukan udan, udan,
ponco, jas hujan, lsp.
Pabrik kita wis lulus BSCI, WRAP, MERLIN, COSTCO lan pabrik liyane
audit, produk sing disertifikasi dening Oeko-tex 100, Reach lan liya-liyane.
 

Kirim pesen menyang kita: