Greenland punika Produsèn profesional lan exporter diadegaké ing taun 2004. produk utama Kita kalebet busana ruangan lan apa. We kudu tim desain, tim technical, tim sampel, tim QC. Iki mbantu kita kanggo sumber terus desain anyar, wektu sampling cepet, kualitas anteng lan layanan profesional. Kanthi pabrik liwati BSCI, Lebokake lan produk certificated dening Oeko-tex 100, tekan, EN20417, etc, kita kerjo bareng karo akeh merek misuwur ing Eropah lan Amerika.


"Nambah dhéwé, nggawe sing luwih apik" iku pangertèn Greenland kang worth. We are manteb ing ati kanggo mbantu karo solusi sing luwih apik kanggo tuku ruangan lan sandhangan apa ing China.